Acum 11 ani, pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 29,  Andra și Măruță, locuiau într-un apartament de patru camere. Iată cât de diferit arăta viața celor doi înainte să devină părinți. Un lucru a rămas neschimbat din 2007 până acum: continuă să fie fel de populari și de…discreți.

Andra și Cătălin Măruță au fost dintotdeauna un cuplu deschis, dar anumite aspectele ale vieții lor au ținut să le ferească de ochii lumii. Cu toate acestea, în 2007 au făcut o excepție, echipa VIVA! a fost acasă la Andra și Măruță, în apartamentul de patru camere unde cei doi locuiau la vremea aceea.

Acasă la Andra și Măruță: ”Andra mi-a invadat spațiul”

Se pare că anul acesta ar fi achiziționat o supervilă, dar acum 11 ani cel mai popular cuplu de vedete abia se mutase la patru camere din garsoniera lui Cătălin. „Și în garsonieră ne-a plăcut foarte mult. Rămâne casa noastră de suflet, numai că aveam nevoie de spațiu mai mare”, explica în interviu vedeta tv. Chiar la finalul anului în care ne-a deschis ușa casei sale, Cătălin urma să se mute la PRO TV. La momentul interviului, însă, era încă prezentatorul emisiunii de pe TVR care l-a consacrat, Tonomatul DP 2. Așa că din casa celebrului cuplu nu putea lipsi tocmai obiectul care dădea titlul emisiunii sale. Cum nu lipsea nici dressingul imens, spațiul de joacă al Andreia, adjudecat de aceasta fără drept de apel, așa cum se întâmplă în orice cuplu. „Inițial l-am împărțit în două, dar acum Andra mi-a invadat spațiul”, ne povestea atunci amuzat Cătălin.

Poveste de dragoste cu happy end

Andra și Cătălin Măruță s-a cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă, dar, după trei ani, în 2008, avea loc nunta, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.

Sursa: viva.ro

Distribuie articolul: