Trăim într-o eră în care afacerile online prosperă, iar la celălalt capăt al țării, cineva suferă de foame. De la această paradigmă a pornit acum 12 ani Campania „Masa Bucuriei” și toate Cantinele Sociale și care Diaconia și partenerii proiectului hrănesc zilnic sute de nevoiași. În acest an, prin Banca de Alimente, orice antreprenor se poate alătura campanie și poate face diferența. Diferența care se va regăsi în prânzuri calde pentru cei care au atât de mare nevoie de ele.

Trainerul de business Alexandru Bordea s-a implicat mai mulți ani la rând în promovarea campaniei și în calitate de voluntar la „Masa Bucuriei”. Anul acesta, campania se întâmplă fără voluntari, dar mizează la fel pe generozitatea tuturor, în preajma sărbătorilor de Paște.

„Misiunea Socială Diaconia își propune să colecteze fonduri și alimente neperisabile pentru oamenii nevoiași și bătrâni din țară. Pe data de 24 aprilie, ne propunem în toată țara să colectăm aceste produse alimentare neperisabile, iar pe parcursul întregului an puteți dona un prânz pe site-ul masabucuriei.diaconia.md. Îndemn și antreprenorii să susțină acest proiect într-un gest de responsabilitate socială”, a spus Alexandru Bordea.

La ultima ediție a campaniei, în 2019, au fost implicați peste 1000 de voluntari. Aceștia au fost colectate cca 50 de tone de alimente în sprijinul oamenilor nevoiași. Puteți dona alimente neperisabile, pe 24 aprilie, în rețelele de magazine: Kaufland, Metro Cash and Carry, Nr. 1, Velmart, Linella, Green Hills și în magazinele locale din 30 de orașe.

Sau donează online pe masabucuriei.diaconia.md 

Donația ta, poate umple farfuria unui flămând!