Kylee Robbins, o tânără de 28 de ani din Ohio, a împărtășit povestea sa despre cum a reușit să slăbească aproape 50 de kilograme. În timpul pandemiei, când sălile de sport s-au închis, a transformat garajul în propria sa sală de antrenament. A început să studieze nutriția și să își controleze alimentația, iar transformarea sa fizică a inspirat-o să devină antrenor personal, scrie peroz.ro

Kylee a mărturisit că inițial a început acest drum neașteptat, măturând podeaua. Copilăriei sale i-a adus porecle și etichetele dure, fiind numită “copilul gras”. A evitat sportul și a mâncat fast-food în secret. Cu ani în urmă, epuizarea provocată de simpla activitate de a mătura a devenit momentul în care a hotărât să-și schimbe viața în mod radical.

 

Eram mofturoasă la mâncare și acum, uitându-mă înapoi, îmi dau seama că ajunsesem să consum multă mâncare nesănătoasă. Să fiu luată în râs pentru greutatea mea și să simt că îmi e foame erau două constante în viața mea”. Purta haine XXL, ajunsese la 123 de kilograme și consuma alimente care însumau 5000 de calorii pe zi.

“Uram să mă uit în oglindă, dar nu asta a dus la dorința de a slăbi. Am atins un punct în care lucrurile simple precum măturatul, mersul până la mașină sau îmbrăcatul deveniseră dureroase. Știam că trebuie să slăbesc sau sănătatea mea avea să se deterioreze în continuare, dar nu știam de unde să încep”, a povesti Kylee pentru Daily Mail.

Planul de a merge la sală a fost amânat de pandemia de Covid-19, așa că a decis să-și creeze propria zonă de antrenament în garaj. A achiziționat echipament de bază și a început să antreneze de patru ori pe săptămână. A devenit mai atentă la alimentație, controlând porțiile și învățând despre macronutrienți. Astfel, a personalizat dieta sa și a reușit să obțină transformarea dorită.

Acum, se bucură nu doar de numărul de kilograme redus, ci și de o stare generală de bine. Activitățile zilnice nu mai reprezintă un efort, găsește cu ușurință haine care să-i fie potrivite și se simte confortabilă în scaunele de avion. Pe lângă aceasta, Kylee a obținut și licența de antrenor personal și își ajută acum pe alte femei, inclusiv prin intermediul platformelor sale de social media.

Distribuie articolul: