Toamna simțim nevoia să optăm pentru piese călduroase, dar nu uităm și de ultimele tendințe. Totodată ne dorim să descoperim care sunt cele mai în vogă culori pentru manichiură, detaliu care ne va ajuta să completăm look-ul nostru. În această toamnă trebuie să lăsăm în urmă culorile aprinse și stringente, cu care ne-am obișnuit vara, și să optăm pentru culori pastelate și reci, în culorile frunzelor de sezon.

Verde olive

Acesta a fost în tendințe pe parcursul întregului an, însă dacă pe timp de vară manichiuristele și clientele au optat mai mult pentru nuanțe aprinse, acum este momentul potrivit să încercați această culoare care se potrivește tuturor.

Portocaliu închis și deschis

O altă nuanță de manichiură care a migrat din sezonul estival în cel rece este portocaliu. Culoarea caldă de portocaliu se potrivește perfect pentru un timp ploios și posomorât de toamnă și la sigur va atrage toate privirile. Astfel se potrivește perfect și pentru luna octombrie când este Halloween-ul, această culoare fiind una reprezentativă a acestei sărbători.

Culoarea maro a tabacului

Dacă nu vă puteți decide între roșu și maro (ambele fiind în tendințe în această toamnă) încercați amestecul dintre ele! Această culoare maro-roșiatică deosebită și inedită ne transmite căldură și confort.

Aur roz

Dacă ești adeptă a culorilor nude, aceasta este cea mai bună opțiune. Nuanța de aur roz, asociată cu strălucirea delicată și subtilă a particulelor strălucitoare, arată foarte delicat, natural și nobil pe unghii.

Nude pastelat

O altă opțiune nud în acest sezon este o manichiură în culoarea pielii tale, care aproape se amestecă cu tonul acesteia. Această nuanță creează efectul de unghii nevopsite, dar foarte îngrijite și gingașe.

Roșu-violet sau vișiniu

Acest amestec dintre violet și vișiniu este în modă de foarte mulți ani și este cea mai des aleasă nuanță de fete pentru manichiura de toamnă. Iată că și în acest an o puteți alege cu încredere fiindcă nu veți da greși!

Galben muștar

Această culoare nu trebuie să domine doar în garderoba din acest sezon ci și pe unghiile noastre. Nuanța caldă de galben se combină de asemenea în mod ideal cu frunzele căzute din copac, ceea ce înseamnă că pe Instagram aveți garantat cele mai frumoase fotografii de toamnă.

Culoare metalului

Nuanțele sidefate din manichiură, care erau la modă la mijlocul anilor 2000, s-au întors în acest sezon! Un strat metalic de culoare gri închis, cu mici particule strălucitoare, care „joacă” frumos la soare, va arăta deosebit de elegant.

Roșu intens

Atunci când nu știți ce să alegeți opriți-vă la clasica culoare roșie intensă: feminină, sexy și elegantă.

Roz zmeură

Dacă roșul pare prea plictisitor și banal, este timpul să experimentați cu nuanțe de roz zmeură. Această culoare caldă arată luxos pe unghii și se află la vârful popularității în sezonul de toamnă-iarnă.

Culoarea glycine

Dacă pentru primăvară-vară optăm pentru un liliaciu aprins, acum trebuie să alegem culoare glycine, un amestec dintre violet pastelat și gri.