Câteva zeci de femei curajoase s-au reunit miercuri seară la un eveniment fără măști, dar cu subiecte picante, semne de întrebare, băutură fină și noutăți interesante. A doua ediţie a cuconadei Agenția matrimonială „Clar de Lună”, organizată de Agenția Nunta by AURA, a fost o adevărată revelație pentru cele care știu cum să abordeze temele tabu.

Cuconada a avut loc departe de zgomotul capitalei, pe terasa restaurantului Sala de Aur numai bună pentru discuții intime. Cea care a spart gheața evenimentului a fost jurnalista Ileana Rusu, care a recunoscut că s-a măritat. Cu cine, vă va spune chiar ea în ediția viitoare a revistei Nunta by Aura.

Ileana Rusu

Psihologul Angela Stafii a venit cu sfaturi pentru a ne înțelege mai bine partenerul, le-a oferit câteva exemple despre tipurile de oameni.

Unicul bărbat care a avut curajul să vorbească despre teme tabu cu cele 70 de invitate, Pavel Taban, a explicat cum este corect să avem grijă de igienă intimă și despre avantajele Epigen GEL, iar Veronica Odobescu ne-a convins să consumăm calciul Davita Bone, că de, vrem păr și unghii sănătoase, dar uităm să le îngrijim. Nutriționista Galina Tomaș le-a spus participantelor despre cât de mută și ce fel de apă trebuie să consume zilnic.

Creatorii de la  „Fortuna Sister”  au încântat ochiul cu o colecție de rochii de seară și mireasă care se caracterizează prin culori, texturi și materiale fine și care la sigur vor trece proba timpului. Designerul de la  „Morphine” a reușit să transpună în sală modelul clasic  în actualitate, reînterpretat modern. Și să cucerească invitatele cu o colecție de rochii ieșită din tipare.

Seara a culminat cu recitalul plin de emoție și vibrație al Karismei în proiectul Ola TABU, care a făcut invitatele să închidă ochii și să lase măștile departe, simțindu-se mai naturale ca niciodată.

Karizma Ola tabu

Organizatorii aduc sincere mulțumiri partenerilor: Sala de Aur, Basavin winery, Poiana Brănești, Cliniccare, Davita bone, Epigen Gel, Morphine, Fortuna Sisters, Agenția Aura, care au făcut posibilă organizarea cuconadei. Agenția Matrimonială „Clar de lună” promite și o următoare ediție, la o seară de discuții sincere și picante!

Foto: Ekaterina Milaș și Nata Eftene