Mămici cu copii, femei publice, dar și admiratoarele artistelor implicate în eveniment au invadat târgul organizat în acest weekend, în care vedetele și-au scos la mezat haine, accesorii și încălțăminte pe care nu le-au mai purtat demult, aproape noi sau chiar noi. Toată lumea a plecat de la eveniment foarte mulțumită: unii de achiziții bune, alții de vânzări reușite!

_MG_0019„A fost foarte bine la târg, o spunem cu toată sinceritatea și fără falsă modestie, totul a fost așa cum am planificat. Am ramas plăcut impresionați de numarul imens de vizitatori, iar lumea a plecat foarte mulțumită și împlinită d ela eveniment! Ne bucură foarte mult că toți s-au simtit bine, programul a fost foarte divers, a împlinit toată lumea, iar acest lucru s-a ăutut citi și pe fețele oamenilor. Totul a mers atât de bine, încât am hotărât că asta a fost prima, dar nu și ultima ediție a târgului „Cu vedetele la Târg””, a declarat Cornelia Ștefăneț, una dintre organizatoarele târgului.

_MG_0009

_MG_0007-2

_MG_0014

_MG_0023„M-am bucurat foarte mult să văd multe mame cu copii, care au venit la eveniment pentru a le organiza cumva activitatea de weekend. Am profitat și eu cu Smaranda de această oportunitate, mai mult, jucăriile confecționate de Smărădința s-au vândut într-un final, deoarece toată lumea o întreba cât costă – ea a decis să le vândă. Sunt foarte binevenite asemenea evenimente deoarece avem posibilitatea să interacționăm cu publicul și altfel, prin intermediul stilului nostru”, ne-a povestit Corina Țepeș după eveniment.

_MG_0024

_MG_0026

_MG_0027

_MG_0028

_MG_0005„Am avut o plăcere deosebită să împart din garderoba mea, unele haine pe care le-am îmbrăcat poate doar o dată, în stare perfectă, fiindu-mi jale că le țin degeaba în dulap. Cel mai scump din ceea ce am vândut eu a fost un palton, de 1200 de lei, pentru care se „băteau” fetele la un moment dat. O idee extraordinară, pe care sper mult ca organizatoarele să o repete, chiar într-un format și mai extins”, a declarat la final interpreta Adriana Ochișanu.

_MG_0033

_MG_0032

_MG_0035
Foto: Ellene Mocrii