Pe 12 decembrie 2015, într-o sâmbătă frumoasă de iarnă, vă invităm să mergeți „Cu vedetele la târg” - acesta este îndemnul a patru femei mondene de la noi, care adună mai multe artiste pentru un scop frumos. Ele își vor scoate la mezat haine și accesorii din garderobă, iar copiii se vor distra.

Aveți posibilitate să procurați articole vestimentare, bijuterii și accesorii din garderoba vedelor. Stilatele doamne ale showbiz-ului din Moldova, scot la vanzare articole unice. Adriana Ochișanu, Cornelia Ștefăneț, Mariana Șura, Corina Țepeș, Cristina Croitoru , Dana Markitan, Natalia Colesnic, Daniela Jenunchi, Tatiana Vornicescu și multe altele vor aduce la târg rafinament și multă voie bună.

coperta

„Veți putea achiziționa pălării vintage, genți și bijuterii confecționate manual, lucruri care ar putea fi un cadou plăcut de sărbători pentru cei dragi. Nu am uitat nici de alintul culinar – așa că vă așteaptă delicii dulci și sărățele, numai bune pentru un weekend de iarnă în compania femeilor”, mărturisește Cornelia Ștefăneț, una dintre cele 4 organizatoare.

„Vă așteptăm cu scumpii voștri odorași care vor învăța cum să confecționeze o păpușă, vor cânta împreună cu vedetele, vor recita poezii, cântece și colinde în cadrul concursurilor organizate special pentru ei. Avem premii pentru fiecare. Cea mai originală interpretare va fi premiată cu două bilete la Circul din Chișinău”, au mai precizat organizatoarele.

Rețineți: Centrul Artico (holul mare et. 1)
12 decembrie 2015
orele 10.00-16.00
„CU VEDETELE LA TÂRG”

P

Foto: Revista Nunta, Sare și Piper, Sun Comunications, Ellene Mocrii