Ieri, Drew Barrymore, în vârstă de 46 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu colega și prietena ei, Cameron Diaz, în vârstă de 49 de ani. Imaginea publicată a uimit internauții și a stârnit un val de admirație pentru cele două actrițe care s-au arătat fără filtre, în mod natural.

Cameron Diaz și Drew Barrymore au apărut alături, iar modul natural și acceptarea vârstei a acestor actrițe a stârnit admirație, nu au încercat să-și retușeze ridurile sau să apeleze la „injecții de frumusețe”.

Fanii vedetelor au lăsat mii de comentarii prin care și-au exprimat admirația: „Sunteți superbe”, „Două frumuseți, atât la exterior, cât și interior”, „Îmi placeți foarte tare, frumusețe adevărată fără filtre sau injecții. De asta avem nevoie pe rețelele sociale”, „Superbe, ador faptul că acceptați vârstă voastră cu grație”, „Vă mulțumesc că nu ați editat această fotografie”, „Îmi place să văd vedetele mele preferate de la Hollywood îmbătrânind cu o astfel de grație și frumusețe…am și eu aceeași vârstă. Va iubesc pe ambele” etc.

Ambele vedete au mărturisit într-un interviu că nu apelează la proceduri plastice sau de injectare pentru a ascunde semnele de îmbătrânire.

Foto: Instagram/ Drew Barrymore