Atunci când ai nevoie de un supliment financiar pentru finalizarea planurilor, poți face apel la opțiunea de a solicita un împrumut rapid. Acest tip de împrumut este acordat de către instituțiile financiare nebancare, precum compania Kreddy.

Așadar, dacă ai în vizor urmarea unor cursuri de formare profesională, dacă plănuiești zugrăvirea locuinței sau chiar efectuarea unor analize medicale uzuale, acest credit online rapid te poate ajuta să-ți pui în aplicare ideile.

Împrumuturile rapide de la Kreddy vin cu o serie de avantaje greu de trecut cu vederea! În primul rând, transparența totală și dobânzile fixe sunt două atuuri datorită cărora clienții Kreddy aleg în repetate rânduri să conlucreze cu compania noastră! Venim mereu în ajutorul celor care vor să-și vadă proiectele finalizate, reprezentând un sprijin ideal în acest sens și venind cu soluții reale pentru a găsi cea mai bună variantă de creditare pentru fiecare!

Ce trebuie să faci pentru a obține credite doar cu buletinul în Chișinău de la Kreddy? Totul constă în solicitarea unei sume de bani, care va fi aprobată în maxim 15 minute.

Iată ce trebuie să iei în calcul înainte de aplicarea pentru un împrumut rapid:

  • Stabilește ordinea priorităților pentru care ai nevoie de un împrumut rapid. Astfel, vei putea calcula totalul sumei de care ai nevoie pentru a-ți realiza proiectele!
  • Intră pe site-ul kreddy.md și folosește simulatorul de credit, care îți afișează care este valoarea ratei în funcție de suma totală pentru care faci un împrumut rapid, serviciile opționale, ca posibilitatea de a amâna plata cu o lună, dar și intervalul de timp în care dorești să rambursezi creditul.
  • Alege varianta cea mai potrivită pentru tine, completează formularul de pe site, iar solicitarea ta va fi procesată în cel mai scurt timp! Alternativ, poți lua legătura cu un reprezentant, la numărul de telefon 078 18 88 18 sau 078 18 88 28.

Care sunt avantajele de care te bucuri la un împrumut rapid?

  • sume între 3 500 și 20.000 de lei;
  • rate fixe lunare;
  • informații clare despre costuri și condiții.

De ce să alegi Kreddy?

  • Ai banii acum, dar achiți mai târziu

Poți amâna prima rată a creditului timp de 2 luni, ceea ce înseamnă că te poți relaxa știind că Kreddy este aici pentru a te ajuta în orice moment, astfel ca tu să îți duci la bun sfârșit planurile.

  • Aplică online sau personal

Aplici online pentru credit în Moldova și semnezi contractul de credit electronic sau mergi la oricare dintre locațiile noastre partenere, oficiile Poșta Moldovei sau unul din magazinele Darwin.

  • Aplică rapid și ușor

Aplică acum și primește decizia de aprobare în 15 minute. Este atât de ușor să duci planurile la bun sfârșit!

Așadar, oricând ai nevoie de un mic supliment financiar pentru finalizarea planurilor tale, Kreddy este aproape de tine și îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie! Alege o companie care dă dovadă de transparență, seriozitate și flexibilitate, precum Kreddy, beneficiază și tu de avantajele unui împrumut rapid, oricând ai nevoie!

P