Nu toate femeile se simt confortabil pe tocuri. Unele se consideră prea înalte pentru a se mai cocoţa pe 15 cm, altele au probleme cu spatele, cu picioarele. Înseamnă că ele nu pot fi elegante, feminine? Designerii au soluţii pentru toată lumea, iar noi chiar te îndemnăm să lași tocurile acasă, din motive de securitate a acoperișului nostru și te așteptăm pe 5 iulie, la RoofOffline, pe talpă plată.

Aşa cum putem asorta o pereche de pantofi cu toc la nişte jeans, putem foarte uşor să purtăm pantofi fără toc la o rochie de seară şi să avem la final o ţinută elegantă, spun specialiștii în stil. Evenimentul nostru este pentru tine dacă ești antreprenor, dacă ai o poziție de inițiativă î compania ta sau în cea în care lucrezi sau pur și simplu vrei o socializare de calitate. Unica noastră exigență este LIPSA tocurilor cui. Iată cu ce le poți înlocui.

Astfel de încălţări se pot asorta cu orice: cu o pereche de blugi, când ne dorim o ţinută casual, cu rochii şi fuste, atunci când vrem să fim feminine şi totuşi să ne putem deplasa în voie, iar în zilele când avem multe întâlniri în agendă, îi putem purta chiar şi cu pantaloni la dungă.

Bine de ştiut, atunci când eşti la cumpărături

Chiar dacă îţi cunoşti mărimea, probează! Pune pantofii în ambele picioare şi fă câţiva paşi, pentru a vedea cum te simţi cu ei. Un pantof trebuie să fie comod, să se muleze perfect pe picior, să nu fie nici larg, dar nici să te strângă, în ideea că „se mai lasă”. Vara optează pentru sandalele minimale, ca să dai voie piciorului să respire complet.

Cum se întreţin

O pereche de pantofi se curăţă după fiecare purtare. Spre exemplu, cei din antilopă se curăţă cu un şampon special şi se revitalizează cu un spray, iar pielea naturală se şterge cu o cârpă umedă, eventual cu puţin săpun. Ştergerea nu trebuie să fie agresivă, iar pantofii nu trebuie puşi după aceea în apropierea unor surse de căldură pentru că se usucă materialul. Ghetele sunt mult mai ușor de întreținut, mulți optând să le spele chiar în mașina de spălat.

Când nu îi porţi, pune pantofilor şanuri sau măcar ghemotoace de hârtie în partea din faţa, ca să îşi păstreze forma. „Ca să-i păstrezi în bună stare, e recomandat să porţi încălţările prin rotaţie. Oricât de mult ţi-ar plăcea, nu folosi aceiaşi pantofi 7 zile din 7 pentru că îi vei deteriora. Într-un sezon, e bine să rulezi cel puţin trei perechi de pantofi şi să nu iei o pereche două zile la rând”, aflăm de la designerul român Ana Pârvan.

Alege încălțăminte comodă, dar mai ales pe talpă dreaptă și fără tocuri cui!

Te așteptăm la  RoofOffline Urban – eveniment AGORA fără tocuri!

Cel mai tare networking pe acoperiș are loc grație: partenerului general – Kaufland, partener silver – Rogob, parteneri: Vinaria din ValeCasa Rinaldi în MoldovaUnicorn Winery MoldovaMerryBerryB’SweetGusto PretzelRozmarin CafeOMactivIvatherm Republica MoldovaEcoVazonAntos cosmetică naturalăEclair – Tea, Decor & Lifestyle ShopTafelgutFresh & JoyGrădina MărioareiOLDCOM MoldovaCadouri Originale decor din baloaneRikipalPictura Magică pe apăSmokehouse: BBQ, Beer, CommunityLabrewtory Brewing Company. Mulțumiri speciale: Foreign Small Enterprise Alliance – FSEA & AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova.