Jennifer Lopez ține morțis că nu și-a făcut nicio injecție la față și că secretul pielii sale superbe la 50 de ani este uleiul de măsline. Mulți dintre specialiști sau beauty bloggeri nu au fost de acord cu cele spuse de vedetă și au făcut o mulțime de review-uri la produsele lansate de JLO. 

Cristina Gheiceanu și-a expus și ea părerea despre uleiul de măsline și efectul lui asupra pielii. Cristina susține că a discutat mult pe această temă cu dermatologul ei și a ajuns la concluzia că acest ulei nu are beneficii pentru piele:

„Jennifer Lopez spune că secretul ei pentru o piele perfectă sunt protecția solară și uleiul de măsline. Da, protecția solară folosită zilnic este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru pielea ta, este cel mai bun produs anti-îmbătrânire. Deci acesta este într-adevăr un sfat bun când vorbim de îngrijirea pielii. Dar, ce putem spune despre uleiul de măsline? Jennifer a lansat un brand de produse a cărui ingredient este acest ulei.

Da, produsele naturale se vând pentru că oamenii tind să creadă că, cu cât este mai natural un produs, cu atât este mai bun, dar aici nu este cazul.

Poate uleiul de măsline este bun de folosit în salate, dar NU este recomandat să îl aplici pe piele.

Iată ce au demonstrat studiile internaționale despre uleiul de măsline.  

1. Uleiul de măsline blochează porii ceea ce poate duce la acnee.

2. Poate duce la deshidratare, ceea ce duce la apariția ridurilor 

3. Dacă aveți acnee, mătreață sau suferiți de dermatita seboreică, uleiul de măsline poate agrava situația.

4. Folosind o cantitate mică este ok, dar nu va aduce beneficii pielii tale. Apropo, studiile au mai demonstrat că acest ulei nu ajută nici la prevenirea vergeturilor.

Sfatul meu este: Da, folosește zilnic protecție solară, dar nu pune uleiul de măsline pe fața ta”, a povestit Cristina pe Instagram.

Cristina le-a cerut sfatul și celor care o urmăresc, dorind să afle experiența lor cu uleiul de măsline.
Tu folosești acest preparat pentru tenul tău? Ce beneficii sau reacții ale pielii ai observat?

Distribuie articolul: