Avon nu doar face femeile mai frumoase, ci are grijă și de sănătatea și bunăstarea lor. Astfel, în Broșura Avon găsești atât produse cosmetice, cât și cele sociale – marcate cu semnul fundiței roz și semnul infinitului. Profitul din vânzarea acestor produse este donat integral femeilor ce luptă cu violența domestică și cancerul glandei mamare. Cristina Brașoveanu este manager de vânzări Avon, care a reușit să sensibilizeze și să motiveze o echipă întreagă de Reprezentanți să promoveze campaniile sociale în zona sa.

Am fost sensibilizată încă în copilărie. Studiind în clasele primare am observat că profesoara nu se prezintă la ore timp de câteva săptămâni, când a revenit – nu avea un sân, iar peste un timp i s-a exterpat și al doilea. Ea e prima supraviețuitoare, pe care am cunoscut-o. Mai târziu, am fost internată în spitalul oncologic, unde am avut posibilitatea să interacționez cu copii și adolescenți, bolnavi de diferite forme de cancer. Am fost marcată.

Am venit în Avon în februarie 2014, iar peste jumătate de an am devenit manager de vânzări și am preluat o echipă de Reprezentanți și Lideri. Deși trebuia să motivez oamenii să vândă produse cosmetice, mereu au căutat metode de a promova și campaniile sociale și de a transmite clienților și Reprezentanților mei ideea că un produs marcat cu fundița roz sau semnul infinitului e de ajutor pentru o femeie, ce are nevoie de susținere.

Echipei mele încerc să-i explic că un client nu cumpără un produs social, ci donează bani, iar Avon îi oferă un produs marcat cu fundița roz sau semnul infinitului, în semn de recunoștință.

Prin campaniile sale de informare și donațiile ce le face, Avon demonstrează că, cancerul mamar poate fi tratat, iar o victimă a violenței domestice poate oricând scăpa de agresor.

Problema cancerului la sân este mai cunoscută, femeile percep boala și acționează instantaneu. Violența domestică poate fi ascunsă, multe femei aparent fericite, sunt implicate într-o relație bolnăvicioasă, și există mulți factori psihologici ce nu le permit să depășească situația. Avon le oferă speranța că viața fără violență există.

Reprezentanții și clienții din zona mea preferă setul de cerceii cu fundiță roz, inelul și brățara Respectului.

Vara aceasta am organizat un eveniment informativ la Glodeni. Am prezentat produsele sociale din broșură, am dat femeilor broșuri cu informații utile despre cancer și violență domestică și am povestit despre ce face Avon pentru femei. Doritorii puteau să doneze bani în schimbul unui produs. Curios e că cea mai mare donație a fost făcută de o supraviețuitoare a cancerului glandei mamare.

Dacă vrei să contribui la strângerea de fonduri pentru victimele violenței domestice și a cancerului la sân, procură produse dedicate din Broșura Avon, marcate cu fundița roz și semnul infinitului.

Mai multe detalii poți afla AICI sau la Reprezentantul tău Avon.

 

www.avon.md

www.facebook.com/Avon.md