Cristiano Ronaldo, starul celor de la Manchester United, a făcut un anunț extrem de important legat de viața sa privată. Anunț pe care mulți fani îl așteptau. Ronaldo și Georgiana au postat pe rețelele de socializare un videoclip în care au dezvăluit sexul gemenilor care urmează să vină pe lume.

În videoclip apar ceilalţi patru copii ai cuplului ţinând baloane în mână pe care încercau să le spargă pentru a elibera confetti. Unul dintre cele două baloane negre a explodat în confetti albastre, în timp ce celălalt a a explodat în confetti roz, ceea ce înseamnă că cuplul așteaptă un băiat și o fată. Peste 6,5 milioane de oameni au văzut clipul, în timp ce peste 26.000 de oameni au lăsat şi câte un comentariu.

În imagini se aud băieţii strigând: „Este băiat!”, în timp ce fetele exclamă de asemenea „Este o fată!”, la scurt timp după spargerea baloanelor.

„Unde începe viața, iar dragostea nu se termină niciodată”, a declarat Ronaldo, într-o postare pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Fotbalistul şi iubita acestuia au anunțat încă din octombrie că așteaptă gemeni. Starul a postat la acea vreme pe rețelele de socializare: „Încântat să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste – abia așteptăm să vă cunoaștem”.

 

 

Distribuie articolul: