Se pare că fotbalistul a decis, în sfârșit, să-și pună pirostriile. Vestea că cei doi s-au logodit i-a încântat pe fanii cuplului. 

Presa internațională scrie că, în sfârșit, după doi ani de relație, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit! Potrivit dailymail.co.uk, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au fost surprinși purtând inele identice noi, care ar constitui dovada clară că cei doi urmează să se căsătorească. Ba mai mult, presa tabloidă portugheză anunță că iubita fotbalistului ar fi fost observată în timp ce își căuta rochie de mireasă.

georgina

Cuplul a fost surprins zilele trecute luând cina într-un restaurant londonez, împreună cu fiul mai mare al fotbalistului.

 Ronaldo și Georgina locuiesc la Torino și au împreună o fetiță de un anișor. Pe lângă Alana Martina, Cristiano mai are un fiu de 8 ani, Cristiano Jr. și gemenii Eva Maria și Mateo Ronaldo veniți pe lume pe 8 iunie 2017, cu doar cinci luni înaintea Alanei, fiind născuți de o mamă surogat.

Sursa foto: Google.com

Video: Youtube.com

Vezi și: Sunt împreună de 17 ani, dar se iubesc ca la început. Maxim Galkin și Alla Pugaciova, romantici și îndrăgostiți (Video)