Tot mai multe publicații de peste ocean îl cuplează pe fotbalistul Cristiano Ronaldo cu o nouă femeie care ar semăna foarte bine cu fosta iubită a sportivului. Cine e numele alături de care apare Ronaldo, în tabloidele străine, vedeți mai jos.

Tânăra care atrage tot mai mult atenția presei, în ultima vreme, este nimeni alta decât Maja Darving. Are 19 ani și activează în modeling. Maja și Cristiano s-ar fi cunoscut pe rețelele sociale, fiind useri activi în special pe Instagram.

Și-ar fi scris, iar de aici s-ar fi născut o intrigă de durată. Mai mult decât atât, la sfârșitul lunii august, cei doi ar fi petrecut un weekend întreg în apropiere de Madrid. Maja a asistat și la un meci de fotbal la care juca Cristiano.

e1b50ab65931846f8b5b345b82f8dc71_fitted_630x5000

Fata a stârnit atenția internauților nu prin faptul că e tot model ca și fosta iubită a fotbalistului, ci prin aceea că Maja seamănă foarte mult cu Irina Shayk.

cats

Deocamdată, fotbalistul de 30 de ani nu afișează în niciun fel relația dintre sine și Maja, publicând pe Instagram doar fotografii din cadrul antrenamentelor, a momentelor de respiro petrecute cu mama și Cristiano Juniorul.

tr

Unicul detaliu care stârnește curiozitatea se află în această fotografie și se referă la un buchet de flori, așezat cu grijă pe scaunul unui avion în care călătorea Ronaldo, zilele trecute.

bwt

Foto: Instagram

Distribuie articolul: