Cristi Botgros, fiul interpreților Corneliu Botgros și Adriana Ochișanu își serbează astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, tânărul a fost felicitat de către părinți și în mediul online. Vezi mai jos cu ce mesaje au venit cei doi. 

Primul care a venit cu un mesaj  pentru Cristi a fost tatăl său, Corneliu Botgros. Acesta a distribuit o fotografie cu frumosul său fecior pe pagina lui de Instagram alături de care i-a lăsat și un mesaj de felcitare.

„La mulți ani scumpul meu fecioraș!
Realizări cât mai frumoase, Domnul sa te aibă în paza Lui …🙏🏻
Noi te iubim ❤️!”, a scris Corneliu.

Și mama lui Cristi, Adriana Ochișanu nu a întârziat să-și felicite băiatul. Aceasta i-a lăsat un mesaj de felicitare emoționant pe pagina sa de Facebook alături de care a postat și o fotografie în care apar împreună.

„La mulți ani puiul mamii. Sunt cea mai norocoasă, Dumnezeu m-a binecuvântat să fiu mamă de băiat… Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos pe lumea asta, să ai sufletul curat și să iubești viața… Unde nu ai fi, inima și sufletul meu e mereu cu tine, te iubesc fiul meu drag !🙏❤️💋🎁🎊😔🌹🌹🌹🌹”, a scris Adriana.

Se pare că, la fel ca și părinții săi, Cristi va urma și el calea muzicii. Acesta deja participă în cadrul diferitor evenimente muzicale alături de Nicolae Botgros și Corneliu Botgros. Sângele apă nu se face!

Sursa foto: Facebook & Instagram