Billie Elish este vedeta care cu adevărat are succes în cariera sa. Cu toate acestea, gândul îndoielii nu a ocolit-o nici pe ea. De multe ori interpreta a simțit că trăiește un eșec.

La 19 ani, cântăreața este model pentru o întreagă generație. A lansat deja al doilea album, „Happier Than Ever”, care se și bucură de succes, însă faptul că a crescut în lumina reflectoarelor a făcut-o de multe ori să se simtă nelalocul ei, ba chiar să creadă că a eșuat în misiunea ei.

„Am simțit că sunt un eșec de multe ori în viața mea. Și e chiar ușor să te simți așa când atât de mulți oameni se uită la tine și îți spun că așa ești. Am crescut cu internet. Folosesc social media pentru aceleași motive ca toți ceilalți, dar când dai peste clipuri în care ți se spune că ești ratată și urâtă, asta te face să te simți ca o dezamăgire”, a mărturisit Billie. 

Foto: ft.com

„Totuși, eșecul este ceva interesant pentru că, la fel ca succesul, este doar în capul tău. Succesul și eșecul țin doar de perspectiva ta”, a mai declarat Billie Eilish într-un interviu.

Foto: twitter

În 2016, Billie Eilish a lansat primul ei single, „Ocean Eyes”.  Iar, albumul „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” i-a adus recunoașterea mondială și primul loc în clasamentele din toată lumea. A câștigat o mulțime de discuri de aur și de platină, dar și șapte premii Grammy.

„Pentru mine, succesul înseamnă bucurie. Succesul este ceva intern, are legătură doar cu tine. Fericire și iubire pentru tine însuți”, a mai adăugat Billie.

Sursa: profm.ro

Distribuie articolul: