Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște. Acesta și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier.

Potrivit libertatea.ro, echipajul medical sosit la locul accidentului l-au găsit pe Răzvan Ciobanu lângă autoturism, semn că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță în momentul impactului. La sosirea cadrelor medicale, Răzvan Ciobanu era mort de câteva ore.

Potriivit mediafax.ro, trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă maşina pe care o conducea. Acesta a fost proiectat, din cauza vitezei, în afara autoturismului. Acesta a fost găsit de un localnic, luni dimineaţa, în jurul orei 7.

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial al inspectoratului de poliție.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu este luat și transportat la morga cimitirului central din Constanța, pentru efectuarea necropsiei.

În autoturism s-ar mai fi găsit un act de identitate, însă în interiorul mașinii se afla doar șoferul, Răzvan Ciobanu, 43 de ani, care a fost găsit decedat de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

Răzvan Ciobanu este binecunoscut publicului din România. Personaj controversat, el a fost jurat la „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3.

Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, el a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York. Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009, conține 70 de rochii de seară și a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă. Timp de doi ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate. În acea perioadă, el nu a lansat nicio colecție în România, însă a colaborat cu branduri cunoscute, precum Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara.

Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Doliu în lumea modelingului: Un manechin a murit subit pe scenă, chiar în timpul unei prezentări de modă