Este bine știută rezistența de care dau dovadă meșterii handmade pentru a-și menține notorietatea în piața autohtonă. E și mai greu însă să cucerești piețe noi, care să devină fidele și să crească. Iată însă că Ecaterina Cibotari a reușit acest lucru cu brio. Handmade artista recunoscută grație accesoriilor de nuntă pe care le creează a fost „luată la ochi” de redactorii unei reviste celebre de nuntă.

Ecaterina Cibotari este creatoarea mărcii de accesorii Biano. „Acest hobby s-a transformat într-un mic atelier de bijuterii handmade. Mai întâi a fost cererea (de cumpărare), apoi oferta (de vânzare), care a servit ca un imbold de a începe să confecționez pentru publicul larg. Studiile în psihologie mă ajută mult să relaționez cu clienții mei din țară și străinătate. Această înclinație necesită multa ambiție, dibăcie, răbdare și perseverență. Pentru a crea obiecte de artă, respect motto-ul lui Coco Chanel: Eleganță prin simplitate – ne spunea autoarea, într-un interviu oferit în aprilie 2016.

Handmade artista Ecaterina Cibotari creează accesorii pentru mirese de pe toate continentele!

I’m pleasantly surprised to find my Hair Accessories in several articles on Praise Wedding
Thank you so much! 🙂

Posted by Biano on 10 August 2017

În prezent, accesoriile Biano continuă să fie expuse pe câteva platforme handmade internaționale. Multe mirese din SUA, Germania, UK, Austria și chiar din Australia au purtat accesoriile pe care le-au procurat din stoc sau pe care le-a confecționat la comandă Ecaterina Cibotari.

Grație vizibilității sale pe Etsy.com, unul dintre accesoriile pentru păr, create de Ecaterina, a ajuns la inima redactorilor Praise Wedding – o revistă online internațională, al cărei scop este să inspire misesele moderne în planificarea nunților de vis. Piesa din 3 elemente a fost inclusă într-un top al celor ma bine vândute accesorii din 2016: BEST OF 2016: 15 Most Wanted Bridal Hair Accessories!.

„Misiunea noastră este de a inspira idei sofisticate, oferind cât mia mulți furnizori din industria fotografiei, modei, decorului, designului și industria alimentară. Inspirația pe care o oferim noi creează sensibilitate la modă, combinată cu romantism unic”, scriu aceștia, în descrierea revistei online.

Foto: BianoNatalia Bostan, etsy.com