Feerie în ajunul sărbătorilor de iarnă la Shopping MallDova! Un moment cultural inedit – un concert de Crăciun „Vienna Strauss Vals” va avea loc în data de 7 decembrie, începând cu ora 18:00, la parterul centrului comercial. 

Evenimentul care vine să ne reamintească despre atmosfera de poveste a marilor orașe europene va cuprinde cele mai importante lucrări ale Regelui Valsului – Johannes Strauss. „Marșul Persan”, Valsurile „Sânge vienez”, „Vocile primăverii”, „Dunărea albastră”, polci dansante, uverturi vă vor mângâia auzul și vă vor ghida în amosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Concertul va fi susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” condusă de maestrul Mihail Agafița. Artiștii au pregătit și o serie de surprize, iar programul de poveste va fi completat și de alte celebre opere ale compozitorilor din toată lumea.

Și pentru că sărbătorile de iarnă sunt sinomin al cadourilor, primul centru comercial de nivel european din țară ți-a pregătit o tombolă cu premii generoase pentru a celebra un „Crăciun de poveste la Shopping MallDova!”.

Cei care vor face cumpărături de minim 300 de lei în magazinele din incinta mall-ului vor avea posibilitatea să participe la tombola aniversară, unde vor câștiga unul din cele: 10 city break-uri, 10 IPhone X sau Premiul cel Mare – 10.000 euro!

Shopping MallDova. De 10 ani, distracție de nota 10!