Vara se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că este timpul să ne pregătim pentru o vacanță la malul mării. Dacă nu știi ce costum de baie să alegi, avem o veste bună pentru tine. Am selectat cele mai interesante tendințe ale acestei veri. O să fie cald!

O aventură cu modele

Modelele animal print, cum ar fi dungi de zebră și de tigru și chiar pete de leopard, pot fi găsite atât pe piesele clasice, cât și pe bikinii ispititori. Colecția de costume de baie din acest an este, de asemenea, bogată în costume de baie decorate cu flori hawaiiene, frunze de palmier și plante din jungla tropicală. Le veți găsi nu numai în nuanțele lor naturale de verde, ci și în multe alte culori, chiar și în cele mai nebunești, cum ar fi mov sau roșu.

Modelele geometrice nu și-au pierdut nici ele popularitatea și fură inimile multor femei în fiecare an. Bulinele atemporale și bulinele retro sunt, de asemenea, foarte populare.

Sfatul nostru: Toate tipurile de modele geometrice sunt perfecte pentru o siluetă în formă de clepsidră. Dacă vrei să-ți subțiezi burtica și să-ți alungești optic silueta, alege un costum de baie cu model în centru și dungi colorate uniform pe laterale.

Decorațiuni bogate și originale

Acestea adaugă, fără îndoială, un caracter unic și feminin stilului de plajă. Volanele, fundițele sau dantela delicată în jurul bustului vor atrage atenția, indiferent daca vei alege costume de baie din 2 piese sau costume de baie întregi. Volanele și franjurile adaugă o notă jucăușă și feminină, care te va face să ieși în evidență pe orice plajă.

Costumul de baie nu este totul

Costume de baie 2022 – știi ce este la modă?

Atunci când vă cumpărați un costum de baie, completați-l cu accesorii perfecte pentru plimbări romantice de seară prin oraș și pe malul mării.

Rochiile opace, din vâscoză sau bumbac, se potrivesc cu orice costum de baie. Acestea sunt disponibile în modele geometrice și imprimeuri florale la modă, precum și în culori solide, inclusiv în culorile clasice negru, bej și alb. Modelele împletite și ajurate vor completa ținutele simple și vor adăuga o notă specială.

Sfatul nostru: Atunci când îți alegi o rochie de plajă sau un pareo, nu uita că acele costume de baie cu model trebuie asortate cu culori uniforme și invers.

Atunci când te pregătești pentru vară, nu uita și de accesoriile mai mici, dar nu mai puțin importante, cum ar fi o geantă de plajă, care va conține diverse obiecte și va completa stilul, și o pălărie atemporală care să te protejeze de soare și să îți sublinieze farmecul feminin. Nu mai așteptați și pregătiți-vă deja pentru vacanța dumneavoastră la malul mării.

Distribuie articolul: