Între 19 și 25 septembrie, orașul canadian Vancouver a găzduit ce mai important eveniment de modă al sezonului. Una dintre noile tendințe observate pe podium este legată de modul de împletire a cosițelor.

S-ar părea că utilizarea panglicilor în împletirea de zi cu zi a cosițelor e deja de mult timp o tendință învechită. Nici pe departe însă! Modelele de la Vancouver Fashion Week au reinventat acest accesoriu pe podium.

Corset pastel braided style @ebonyandivoryhairbeauty @hairvideos @hairbrained_official @hairdresserfinder @hairvideodiary @hair.video @behindthelookau #hairvideos #braids

A post shared by Joan Dellavalle Hairstylist (@joandellavallehairstylist) on

Tendința a luat naștere în mare parte grație fashion designerului american Lesley Hampton, care și-a scos pe podium două colecții vestimentare: Toamnă-Iarnă 2016 și Primăvară-Vară 2017.

Trebuie să menționăm că după promovarea acest eveniment de modă, cosița-corset a devenit extrem de populară și pe rețelele sociale. Pe Instagram, cca 1200 de postări poartă astăzi hashtagul specific #corsetbraid. Inspirați-vă!

https://www.instagram.com/p/-oC8OvxUtX/?tagged=corsetbraid

https://www.instagram.com/explore/tags/corsetbraid/

https://www.instagram.com/explore/tags/corsetbraid/

Foto: Instagram

Distribuie articolul: