În Ajun de Crăciun, Chișinău Youth Orchestra și-a așteptat fanii la spectacolul de excepție Pop Simfonic 2015. Pe lângă evoluția lui Cătălin Josan și a Taniei Cergă, o altă prezență notorie, pe scena spectacolului, a fost și cea a Corului Cantabile. Talentatele coriste i-au adus un tribut cântăreței Beyoncé.

Melodii populare, din diverse perioade, au răsunat pe scena Palatului Republicii într-o manieră simfonică, alături de Cătălin Josan, Tania Cerga, Mihail, Cantabile, Crescendo, Marinela Parlicov și violonistul Dan Iulian Druțac.

Dirijorul Andriano Marian a făcut tot posibilul ca echipa de fete din Corul Cantabile, de la ASEM, să aducă un tribut pe măsură legendarei interprete americane Beyoncé. Acompaniat de instrumentiști, corul a creat un adevărat spectacol pe scena Palatului Republicii.

Conducătoarea și fondatoarea corului Cantabile este nimeni alta decât dirijoarea Elena Marian. Într-un interviu oferit anterior, Elena Marian ne mărturisea:

Cantabile este poate unica formație cu interpreți care activează în afara orelor de studii și majoritatea din ele nu au pregătire muzicală. Aceste fete sunt un exemplu de dăruire: după o zi grea de studii sau muncă și în pofida problemelor de zi cu zi, vin la repetiții ca și cum ar fi prima oră – pline de energie și gata să-și cizeleze în continuare talentul. Deși suntem un cor de amatori, avem o abordare profesionistă. Eu permanent le spun: Indiferent dacă ești contabil, economist, specialist în creditare, pe scenă ești artist, nimic altceva!

10297600_1202615029767712_7228705014105440010_n

Foto: Cantabile, Women Choir Moldova

Video: YouTube/diez moldova

Distribuie articolul: