De fapt, producția muzicală a fost lansată de mătușa Dora și este un succes absolut! Piesa dedicată sau mai degrabă „născută” din cauza situației în care ne aflăm din cauza COVID-19 a reușit să stârnească amuzamentul internauților. 

Fanii lui Emilian Crețu au așteptat cu sufletul la gură lansarea videoclipului și nu au regretat nicio clipă acest lucru. Dora Show, cu piesa „Coroana Mă-tii”, a strâns pe youtube un sfert de milion de vizualizări și peste 18 mii de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Este de prisos să mai menționăm că internauții au „invadat” cu complimente secția dedicată comentariilor, declarându-se încântați de videoclip și de textul piesei, atât de specifice lui Emilian.

Producție video de Spoiala Brothers, iar melodia și textul au fost scrise de Kapushon. Urmăriți video de mai jos imaginile:

Emilian declară într-un live postat după lansarea videoclipului că este extrem de mulțumit de rezultat. Acesta a venit cu cuvinte de recunoștință pentru actorii care apar în videoclip, pentru coregraful Yuri Rîbak și pentru toată echipa.

Sursa: Youtube, Instagram

Distribuie articolul: