Protagonistul celei mai recente emisiuni „neREDactat” cu Rodica Ciorănică a fost violonistul Corneliu Botgros. Artistul a avut parte, probabil, de unul dintre cei mai grei ani din viața sa – și-a pierdut mama, din cauza cancerului. Totuși, o lumină în viața lui este iubita sa Angela, cu care se pare că muzicianul este gata să pășească într-o nouă etapă a vieții.

Corneliu Botgros și iubita sa Angela sunt împreună de mai bine de doi ani. Aveau planuri mari pentru această toamnă, însă tragedia care s-a întâmplat în familia – trecerea în neființă a artistei Lidia Bejenaru-Botgros – a amânat frumosul eveniment.

„Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă pe care am așteptat-o mulți ani. Mulți ani am așteptat-o, ce-i drept, pentru că după divorț n-a fost nicio relație, pentru că asta e singura relație pe care o consider bună și cu perspectivă frumoasă. Am avut planuri mari pentru toamna aceasta, vă spun sincer, din păcate vara aceasta am pierdut-o pe mama și toate planurile s-au amânat.

Dacă ajungem cu bine cred că la anul o să se bucure și prietenii mei, și rudele mele, și în primul rând eu cu iubita. Mama a cunoscut-o pe Angela. I-a plăcut foarte mult de ea. Angela e într-adevăr o fată cu cei 7 ani de acasă. Chiar dacă e tinerică e un pic „de modă veche”, ceea ce nu strică. E o fată și drăguță și gospodină, mai nou. Am găsit noi un regim ca ea să reușească să ne hrănească. Ea lucrează dis de dimineață, până seara târziu și foarte greu îi vine să stea și la bucătărie. Dar am găsit o soluție: eu pregătesc toate produsele înainte de a ajunge ea și atunci îi dau o mână de ajutor și lucrurile se grăbesc. I-am promis că o să învăț și eu să gătesc”, mărturisește violonistul.

S-au cunoscut mai mult de doi ani în urmă la o petrecere, fiind invitat și el și fiul său Cristi. După care au comunicat un timp pe Facebook, iar apoi au decis să iasă împreună la un ceai. Deși la început Cristi a avut o reținere a înțeles între timp că relația este una serioasă, iar acum prietenește cu Angela, cei trei locuind sub același acoperiș.

Diferența de vârstă dintre Corneliu și iubita sa este de 20 de ani, însă chiar dacă la început era sceptic, acum nu mai simte această diferență.

„La baza unei relații sunt sentimentele reciproce, o chimie. Foarte importantă este încrederea reciprocă. Fără asta nu se poate. (…) De acolo pornește totul. (…) Diferența din relația pe care am avut-o în căsătorie și cea pe care o am acuma este că: te culci noaptea în pat liniștit și te trezești la fel de liniștit că nu ești amăgit, mințit sau dus de nas. Apreciez foarte mult liniștea pe care mi-o oferă Angela. Ultimii ani de căsnicie au fost destul de grei, moral, psihologic. La un moment dat nici nu-ți venea să vii acasă. Cred că același lucru îl simțea și ea. Pentru că nu mai era un cuib de nebunii, de dragoste”.

Mai multe dezvăluiri despre momentele frumoase din căsnicia cu Adriana Ochișanu, dar și despre divorț; despre relația specială pe care a avut-o cu mama sa, Lidia Bejenaru; despre cum părinții lui au trecut peste greutățile din ultimii ani și multe alte destăinuiri emoționante, din interviul de mai jos:

Citește și: Corneliu Botgros și iubita sa, Angela, surprinși la un eveniment monden (Foto)

Sursa: Youtube / Rodica Cioranica