De când este mamă, bucuria ei este nemărginită. Interpreta Cornelia Ștefăneț recunoaște că îi place să-și fotografieze copil în orice moemnt al zilei, iar micuța Alexandra deja cochetează cu camera ca o adevărată vedetă. Cum o alintă părinții și cum îi păstează memoriile fotografice, vedeși mai jos.

Cornelia, ce s-a schimbat în viața ta dupa nașterea Alexandrei?

Totul luat o altă întorsătură de la apariția Alexandrei… regimul, somnul, timpul liber,călătoriile…dar sunt schimbări care ne priesc și care ne fac să ne simțim o familie în tot sensul cuvântului, să ne simțim părinți.

cornelia

Ce ai învătat de la ea de când ai devenit mămică?

Am învățat să fiu o mamă responsabilă, grijulie, să fiu un exemplu pentru ea, pentru că, deși este copia în miniatură a lui Marcel, multe o sa le „fure” de la mine, iată de ce încerc să fiu impecabilă în tot ceea ce fac, ca să îi pot fi un exemplu demn de urmat.

Din postările tale, am observat că vă plac deserturile, Alexandrei e amatoare de dulce?

corneliaDe fapt, eu nu sunt amatoare de deserturi, dar avem o nana care ne alintă din când în când, mai ales de sărbători 🙂

Ce a moştenit Alexandra de la mami și ce trăsături are de la tati?

Zâmbetul și energia vulcanică e de la mama, în rest e toată tata 😉

Cum petreceți timpul liber, zilele de sărbătoare sau vacanțele?

În liniște, fără muzică, telefoane, internet…

Cum e dezmierdată în familie Alexandra?

Sănduța, buburuza, puiuțu, prințesică mică.

Sănduței îi place să pozeze? Ce fel de poze îi faci mai des, profesioniste sau cu telefonul?

Nu prea reușim să facem ședinte foto profesioniste, dar ori de câte ori facem poze cu telefonul, Sănduța stie să cocheteze cu camera.

Cum le păstrați în siguranță?

În laptop, și mai nou în fotocărți.

fotocarte

corneliaTe-am prins răsfoind o Fotocarte cu povestea Sănduței de la naștere pană acum. Și stiu că aveți mai multe Fotocărți acasă. Ce inseamnă ele pentru voi?

Fotocărțile sunt o frumoasă oportunitate de a putea răsfoi pozele preferate ori de câte ori ai timp liber, și eu mă bucur că datorită fotocărților Celebook, avem o mini colecție cu poze de la cele mai importante evenimente din viața noastră de familie.

O idee pentru cititori…

Să aibă o toamnă frumoasă, cât mai multă sănătate familiilor lor, pentru că ce poate fi mai important pentru un om decât să își știe familia sănătoasă, fericită și împlinită. Și cât mai multe momente inedite din viață imortalizate în fotocărți!

Celebrează toamna în toată splendoarea ei – Celebook.md

P