Ieri a avut loc ultima întâlnire oficială a Președintelui Statelor Unite cu regalitățile din Marea Britanie, soția lui Trump Melania a furat din nou toare privirile cu ținuta țiplă pe care a purtat-o. 

Melania şi Donald Trump şi-au încheiat vizita în Marea Britanie printr-o ceremonie în Portsmouth, care marca evenimentul Ziua-Z. Pentru o ocazie atât de importantă, la care au participat şi regalităţile, prima-doamnă a îmbrăcat un outfit conservator, la care a potrivit şi o pălărie semnată de Philip Treacy, pălărierul regal preferat de Ducesele de Sussex şi Cambridge.

Melania a îmbrăcat un trench coat nude, cu care a mai fost văzută şi-n 2017, şi-al cărei cost se ridică la aproape 4800 de lire sterline. Şi-a completat look-ul cu o pereche de stilettos nude, cu toc înalt, cui, şi bijuterii minimaliste. Părul şi l-a purtat într-un coc stilizat, iar machiajul a fost unul pământiu la nivelul ochilor şi nude la buze.

Vezi și: Melania Trump, superbă într-o ținută inspirată din portul Prințesei Diana. Și Meghan Markle a purtat ceva asemănător

Distribuie articolul: