Luptătorul și logodnica sa, a căror poveste de dragoste a emoționat o lume întreagă, au devenit din nou părinți. Anunțul a fost făcut de însuși sportivul. 

Mai fericit ca oricând, Conor McGregor a publicat o fotografie în care își ține cu multă grijă în brațe nou-născutul. „Clanul McGregor a devenit o familie cu 5 membri. S-a născut un băiețel sănătos! Bebelușul și Mămica sa Fantastică se simt minunat! Doamne, îți mulțumesc pentru tot ce îmi dai mie și familiei mele în această viață! Fiul meu nou-născut, Rian McGregor”, este mesajul transmis de fericitul tătic, alături de prima fotografie publicată cu bebelușul său.

Citește și: „Ea era lângă mine atunci, când eram un nimeni”. Povestea de dragoste dintre Conor McGregor și iubita lui impresionează o lume întreagă!

Conor McGregor și logodnica sa Dee Devlin formează un cuplu de aproape 13 ani. Cei doi mai au împreună un băiețel pe nume Conor Jr, de 4 ani, și o fetiță pe nume Croia, născută în ianuarie 2019. În august 2020, după 12 ani de relație și doi copii frumoși, luptătorul a cerut-o de soție pe iubita sa. Inelul de logodnă este superb (Video)

Citește și: Luptătorul Ion Cuțelaba și-a botezat cea de-a doua fetiță. Ce familie frumoasă! (Foto)

Distribuie articolul: