Natalia Gordienko a făcut cunoștință cu Kim Kardashian și mama acesteia în timpul unei prezentări de modă din Italia. De asemenea, a avut ocazia să se întâlnească cu actorul Christian Bale, cel care l-a interpretat pe Batman. În timpul unei discuții în emisiunea „Neredactat” alături de Rodica Ciorănică, interpreta din Moldova a relatat un incident interesant care a atras atenția celor 10 bodyguarzi ai celebrei dive americane în timp ce făceau un selfie împreună. Această întâlnire a fost menționată de SHOK.md.

„După Paris am vizitat Alta Moda în Italia, Puglia, am fost pentru prima oară în această regiune și totul e atât de arhaic, italian italian”, a relatat Natalia Gordienko.

Interpreta a menționat că tocmai la prezentarea de modă a avut posibilitatea să facă cunoștință cu Kim Kardashian: „Sunt fana ei, nu o urmăream pe Instagram, dar are foarte mult influență publică, și când am văzut că e ambasadoare la Dolce&Gabbana… A venit și cu mama, am făcut cunoștință și cu ea, și cu mama ei, am stat, am vorbit, e o persoană atât de faină, atât de plăcută. Are 10 bodyguarzi împrejurul ei și a fost un moment așa de hazliu, eu am venit într-un sacou acoperit cu pietre, iar ea avea un voal negru. În timp ce făceam un selfie, voalul s-a încâlcit în jacheta mea și bodyguarzii au crezut, probabil, că vreau să-i fur colierul, care costa circa 3-4 milioane de euro. Ne țineam una de alta și am video în telefon cum ne descâlceam”.

Natalia spune că i-a spus vedetei cine este ea și unde vine: „I-am povestit de unde sunt și ea: „O, yes, Moldova”. Îmi dau seama că nu toți înțeleg unde este Moldova”.

Am făcut o paralelă recent. În Moldova s-a deschis un club, în care sunt 10 femei ambasadori din diferite domenii și eu sunt ca un speaker acolo. Pe parcurs vom transmite motivarea noastră, prin experiențele noastre, prin tot ce am trecut, dar când am venit la prima întrevedere, sloganul meu a fost, cum cântă Dima Bilan, „imposibilul devine posibil”. Atunci când am nimerit la acel eveniment și am făcut cunoștință cu Kim, cu actorul Christian Bale, care îmi place la nebunie, el nu făcea cu nimeni poze și la un moment dat, în timpul unui dialog, am făcut poză cu el, apoi, când am venit acasă la Cristian: „Mama a făcut poze cu Batman””, mai povestește artista.

Am înțeles că nu contează de unde vii. Noi credem că ne-am născut în Moldova, că e o țară mică și că nu ne cunoaște nimeni, că avem probleme, dar dacă era vorba despre America, poate era altceva. Înțeleg că avem atâția oameni talentați și ne dezvoltăm, avem un potențial foarte mare”, a conchis Natalia Gordienko.