Acum nu mai este loc de dubii, Megan Fox nu mai ascunde că se iubește cu rapperul Machine Gun Kelly. Cei doi, ca să pună punct la orice zvon, au ales să se sărute pasional în public, iar paparazii au surprins momentul, care în scurt timp a ajuns viral în mediul online.

Vezi și: După 10 ani de mariaj și 3 copii, Meghan Fox l-a părăsit pe Brian Austin (Foto)

În sfârșit s-a confirmat relația lui Megan Fox cu rapperul și actorul Machine Gun Kelly. Cei doi au fost observați plimbându-se pe străzile din Los Angeles, dând clar de înțeles că acum sunt un cuplu.

Când s-au așezat în mașina decapotabilă Megan și Machine Gun Kelly s-au sărutat pasional demonstrând că nu-și mai ascund sentimentele de public.

Vezi și: Megan Fox s-a filmat în videoclipul noului ei iubit, Machine Gun Kelly (Video)

Cei doi au optat pentru un stil casual, dar în pofida situației de pandemie, au rămas indiferenți față de măsurile de protecție împotriva COVID-19. Nici unul dintre ei nu au purtat masca de protecție.

Amintim că Megan Fox a fost într-un mariaj cu actorul Brian Austin timp de 10 ani, până ce în această primăvară Brian a recunoscut că ruptura dintre ei s-a produs încă în toamna lui 2019. Amintim că Megan și Brian au împreună 3 copii.

Sursa: DailyMail.co.uk