Săptămâna trecută la Moscova s-a desfășurat concursul de frumusețe „Missis Russia 2019”. Câștigătoare a fost desemnată Ekaterina Nishanova din Ghelendjik.

În fiecare an la Moscova se desfășoară concursul „Missis Rusia 2019”, regula principală a acestuia este ca participantele să aibă între 22 și 43 de ani, să fie căsătorite și să aibă cel puțin un copil. În acest an, în concurs s-au înscris 27 de femei, iar coroana a fost câștigată de Ekaterina Nishanova, blondă cu ochi albaștri.

Pe pagina sa de Instagram, Ekaterina le-a mulțumit susținătorilor și a dezvăluit că este copleșită de emoție, dar totodată fericită, mândră și mulțumită de rezultatul obținut. De asemenea ea a dezvăluit că și-a dorit să atragă atenția către copiii cu dizabilități și posibilități reduse, deoarece acest subiect nu îi este străin, femeia are o soră diagnosticată cu o formă grea de autism. „Am o misiune importantă. Îmi doresc ca despre această problemă să se vorbească. Ajutați aceste familii, dăruiți dragoste”, spune Missis Rusia 2019.

dinsta

Ea este Missis Rusia 2018! Anna Teleghina are 30 de ani și este mămică a doi băieței (Video)

Sursa: Woman.ru