Un concert deosebit te așteaptă pe 1 decembrie, la Chișinău. Toți iubitorii de muzică pop/folk sunt așteptați la un concert spectaculos la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Formația americană „Derik Nelson and Family” va evolua la Chișinău în premieră, iar setara este susținută de Ambasada Americii în RM. 

Pe lângă concertul susținut în capitală, frații Nelson vor organiza întâlniri de creație și concerte și în alte localități ale țării. Îi puteți vedea la Cimișlia pe 30 noiembrie, la Râbnița pe 2 decembrie și la Fălești pe 3 decembrie.

Frații Derik, Dalten și Riana Nelson cântă împreună din copilărie. Sunetul inconfundabil al formației îmbină armonii catifelate de pop/folk și vocale pe care doar o familie poate să le producă. Derik Nelson & Family a interpretat imnul național al SUA la meciurile de acasă ale Seattle Seahawks NFL, Seattle Sounders FC și Portland Trailblazers NBA și sunt mândri să poată merge în turnee naționale și internaționale cu propriul lor concert. Ei au acumulat peste 3,6 milioane de vizualizări pe YouTube; au evoluat în peste 90 de orașe din SUA și au adunat peste 50.000 de studenți de toate vârstele cu atelierele lor de muzică educațională și evenimentele de colectare de fonduri.

Intrarea este în baza biletelor GRATUITE disponibile la casa Filarmonicii.
Concertul este posibil cu sprijinul și susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Urmăriți evenimentul concertelor pe pagina de facebook a Ambasadei SUA pentru a fi în pas cu ultimele actualizări.

Distribuie articolul: