În contextul perioadei de criza și dificultăților cu care se confruntă business-ul mic și mijlociu, Admixer împreună cu partenerii săi, Interact Media și Simpals, au venit cu o soluție de promovare a producătorilor locali în mediul online. Doritorii pot aplica aici și beneficia de promovare pe site-urile locale, pot învăța instrumentele de plasare și fi în pas cu lumea digitală.

„Perioada de carantină a impus multe companii să-și sisteze activitatea, există probabilitatea că multe din acestea să nu poată reveni la rutina lor anterioară. În acest context, am decis să-i susținem cu resursele de care dispunem, oferindu-le posibilitatea de a se plasa gratis pe site-urile locale pentru a-și promova business-ul”, spune Sergiu Cocieru, CEO Admixer Moldova.

Cum poți beneficia de aceste resurse?

Toți producătorii locali pot aplica pe acest formular, iar echipa Admixer îi va contacta. Va urma o sesiune de instruire online în care se va explica tot procesul de setare a unei reclame online. Aplicanții vor fi ajutați în plasarea campaniilor și în promovare timp de o săptămână pe site-urile 999.md, Agora.md, EA.md.

„În acest moment complicat e timpul pentru a transforma business-ul și a accepta realitatea actuală. Tot mai mulți producători trec în mediul online, de ce să nu ne ajutăm? Putem oferi întreprinderilor mici expertiză pentru a-și maximiza vânzările online, iar consumatorilor, acces la produse locale printr-o simplă livrare la domiciliu”, mai menționează Sergiu Cocieru, CEO Admixer Moldova.

Aplică aici și beneficiază de promovare pe site-urile locale, pot învața instrumentele de plasare și fi în pas cu lumea digitală.

Anterior, Interact Media a anunțat că ambele platforme pe care le gestionează –  Agora și EA.md  – vor continua să  dea voce inițiativelor, proiectelor și nevoilor de comunicare din această perioadă prin emisiunile, reportajele și interviurile pe care le produce, la fel și prin campanii de bannere pe bază de click care să genereze treceri directe pe magazinele online.

Interact Media este o companie de media, cu o echipă de 25 de persoane, care dezvoltă platformele Agora.md și EA.md. Compania investește activ în dezvoltarea unei mass-media echidistante, inovative și creative în Republica Moldova de mai bine de 10 ani. Audiența lunară a ambelor platforme în luna martie a depășit 1,8 milioane vizitatori.

Simpals este lider pe piața de publicitate online din Moldova, cu un personal de peste 200 de angajați. Simpals deține cele mai mari portaluri online, inclusiv unul dintre cele mai vizitate site-uri din Moldova – 999.md, iar traficul total către platformele online depășește 1,5 milioane de vizitatori unici pe lună.

Admixer este unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie pentru publicitate online din CSI, cu reprezentanțe în Ucraina, Moldova, Belarus, Kazahstan, Rusia, Georgia și în Statele Baltice. Admixer Technologies dezvoltă și oferă produse pentru plasarea și gestionarea publicității (Admixer.DSP, Admixer.SSP, Admixer.DMP), care sunt utilizate de mărci, agenții de publicitate și publisheri din peste 40 de țări ale lumii.

P