Rodica Olișevschi va intra astăzi, de la ora 20:00 pe scena X Factor, în cea de-a treia ediție a show-ului de la Antena 1, România. Tânăra nu este străină audițiilor, dar are foarte mari emoții, deoarece este pentru prima dată când va ajunge să cânte în fața juriului, scriu organizatorii. Despre basarabeancă, cei de la XFactor au doar cuvinte de laudă.

„Nu sunt genul care să aplice la un concurs întocmai, dar iată că sunt la a 3-a încercare. Nu treceam de castingul din Chişinãu”, a declarat Rodica. Organizatorii au remarcat atitudinea sa diferită, extrem de naturală și sunt siguri că ea va atrage simpatia publicului și a juriului încă din primul moment. Concurenta din Chișinău ascunde și mai multe surprize. Rodica va ieși în scenă acompaniată la chitară de iubitul ei. Se pare însă că acest lucru nu a fost coordonat în prealabil.

„Noi de foarte mult timp colaborăm, am scos multe piese împreună, iar acum Rodica va interpreta o piesă de care ei îi e teamă. N-am apucat să o înregistrăm. Poate vouă vă place şi vă apucaţi de treabă”, afirmă Cristian, iubitul Rodicăi.

Deși cei doi vor face echipă în cea de-a treia ediție, Rodica le mărturisește juraților că iubitul său nu a vrut să se înscrie în acest concurs, în ciuda insistențelor sale. „Doamnelor şi domnilor, în studiourile X Factor a venit Alannis Morisette cu iubitul, iar dacă o lași singură…poate își face un alt iubit”, va mărturisi Horia Brenciu amuzat. Ce părere vor avea jurații despre audiția celor doi, dar și ce va avea de spus Cristian atunci când va primi o propunere ce ar putea să-i schimbe viața, telespectatorii vor vedea în cea de-a treia ediție a show-ului X Factor, difuzată marți, de la 20:00, pe Antena 1.

Noi îi dorim succes Rodicăi și vă îndemnăm să descărcați aplicația XFactor și să o votați.

Vezi și: Rodica Olișevschi: „Și am avut atâtea eșecuri, încât…”. Piesele compuse de ea o vindecă și o încurajează să nu se dea bătută (Video)