Au ajuns în finala iUmor grație talentului lor desăvârșit, iar acum au nevoie de toată susținerea voastră. Dacă cel puțin o dată ai zâmbit, ai râs sau chiar ai râs cu lacrimi la glumele lor atunci îi poți răsplăti cu un vot în aplicația iUmor!

Îndemnul care îi poate aduce pe podiumul celebrei emisiuni televizate de la Antena 1 România este simplu – Descarcă Aplicația și salvează situația! Caută iUmor pe App Store dacă ai iPhone sau pe Magazin Play dacă ai un telefon cu Android.

Vezi și: Cântecul tuturor moldovenilor, în prag de primăvară, de la Comedy Zebra Show (Video)

Iată mesajul „celei mai bune Trupe de umor din România Mare” – Comedy Zebra Show pentru toți admiratorii ei:

Duminică 21.05.17 la ora 20:00 la Antena1 va avea loc Emisiunea iUmor unde Comedy Zebra Show a ajuns în finală. Doar ajutorul celor cu simț al umorului ar putea să ne facă și câștigători în această finală. Descarcă aplicația iUmor și votează-ți favoriții. P.S. Iar noi promitem să fim de fiecare dată tot mai buni 😉”, notează băieții pe pagina lor de Facebook.

zebra show 1

Precizăm că duminică, 21 mai 2017, este finala sezonului 3 de iUmor. Coco Marinescu, Ioan Stan, Trupa Comedy Zebra Show, Cristi Priză, Dima Cubreacov,  Doina Teodoru, Mikael Szanyel, Albert Cremene, Ioana Roman, Bogdan Zloteanu vor pregăti cele mai bune numere pentru a-i impresiona pe Delia, Mihai Bendeac și pe Cheloo, dar și publicul emisiunii care va decide la final marele câștigător. Printre finaliști este și Dima Cubrecov, un băiat originar din Chișinău, care își face studiile peste hotare.

Citește și: După o prestație de milioane la iUmor, Comedy Zebra Show revine în România cu un turneu. DETALII