Prezentatorul emisiunii „DNK” și co-prezentatorul Lerei Kudreavțeva la emisiunea „Zveozdi soshlisi” de la postul de televiziune НТВ, Aleksandr Koltovoy, a suferit un accident de aviație cumplit pe 7 noiembrie. În aparatul de zbor se aflau doar două persoane. 

Avionul a aterizat de urgență nu departe de șoseaua Novoryazani după ce motorul a luat foc în aer și imediat ce a atins pământul a luat foc. Aleksandr Koltovoy iubea zborurile, acesta efectua câte unul pe săptămână.

Bulversată de cele întâmplate, Lera Kudryavtseva a postat un mesaj pe rețelele sociale. „Doamne! Aseară am înregistrat emisiunea, iar astăzi el nu mai este – Koltovoy, deștept, pozitiv, modest și bun, bunul meu coleg și prieten. Refuz să cred în asta, îmi tremură mâinile și îmi curg lacrimi șiroaie. Toată vara m-a chemat să zbor cu el deasupra Moscovei, iar eu refuzam și îi tot spuneam să renunțe la acest hobby periculos. De câteva zile îmi este greu pe suflet, simțeam ceva dar nu știam și ieri l-am cicălit pe Sașca să nu mă mai întrerupă. Întrerupe, fă ce vrei, dar fii viu. Doamne ce se întâmplă…”, a scris îndurerată prezentatoarea.

Inițial se credea că Aleksandr Koltovoy era împreună cu soția sa, dar ulterior să aflat că în avion era el și o femeie, pe nume Natalia Klimova. Prezentatorul avea 41 de ani.

Citește și: Supă rapidă de mazăre și mentă. Un deliciu plin de beneficii pentru sănătate (Video)

Distribuie articolul: