Deși este pasăre călătoare și, de la începutul acestui an, călătorește neîncetat, Marina Luca s-a oprit în Franța, de unde ne-a transmis o veste importantă: își mută reședința, înscriindu-se la studii în cadrul Alain Ducasse Academy - una dintre cele mai populare școli „dulci” din întreaga lume!

Marina Luca urmează să se afle pentru o perioadă mai îndelungată la Yssingeaux, pentru a asimila noi cunoștințe și a-și certifica activitatea. Talentata cofetată își are alături logodnicul – pe renumitul fotograf Max Lupașcu.

O moldoveancă ajunsă la Bangkok: „Mă simt ca în filmele lui James Bond” (VIDEO)

ss

18221620_1745308142151445_8999049319585942794_n„Curînd, Marinca şi Dolce Mio îşi schimbă reședința. Trecem la următorul nivel. Ne construim o bază puternică la Alain Ducasse Academy. Una din cele mai bune academii de patiserie din lume. Acum am mult de muncit pentru contract, că e amar de scump.

Dacă îți dorești ceva cu adevărat , o să obții mai devreme sau mai tîrziu. Totul depinde doar de tine, cît de mult dorești, crezi și cît de mult muncești pentru asta. Desigur şi o persoană care să creadă în tine, eu îl am pe Max Lupascu, care e cel mai mare susţinător şi ajutor al meu.

Ca să devenim buni, trebuie să învăţăm de la cei mai buni, iar investiţia în cunoştinţe calitative nu are cum să eşueze. Cine vrea torturi Dolce Mio, mai poate beneficia de ele, doar că pe o perioadă limitată”, anunță Marina Luca.

În perioada în care încă se afla în Moldova, Marina Luca a oferit un interviu pentru revista noastră.

„Am în plan şi video blogging-ul, dar nu acum. Proiectul va apărea când voi fi în Franţa”, ne spunea tânăra atunci, între timp bifând visul legat de vlogging.

Vă invităm să-l recitiți:

Deserturile Marinei Luca fac inima să tresară: „Patiseria e mai mult decât unt și zahăr. E artă!”

Succese mari la studii!

Foto: Dolce Mio, arhiva personală

Distribuie articolul: