Nu-i așa că v-a fost tare dor? #TAM  vine cu vești bune pentru spectatori! Se dă start spectacolelor pentru toate categoriile de vârstă. Luna mai va fi bogată în emoții!

„Stop the Tempo!” – 7 și 8 mai

Pe 7 și 8 mai, veți urmări drama tinerilor din societatea contemporană în spectacolul „Stop the Tempo!”, regia fiind semnată de Olesea Sveclă.

„Stop the Tempo, scoate în prim plan problema consumerismului exagerat, într-o societate deconectată de la realitate. Ritmul de bază al societății este unul alert, al oamenilor care aleargă și aleargă după lucruri minore, chiar și acum pe timp de pandemie, când ar trebui să fim un pic mai precauți. Goana de a fi în rând cu toți și cu toate te face să uiți în primul rând de tine. Te conformezi consumului și devii marioneta unui sistem bolnav, care trage te tine în stânga și-n dreapta până când te va distruge. Și iată vine momentul când trebuie să spui urgent STOP. Să te deconectezi de la tot ra**tul care îți este impus, mai ales cel digital și să-ți spui: sunt sătul până în gât, vreau să fie liniște și întuneric”, Victor Untilă – actor TAM.

„Treapta a Noua” – 14 și 15 mai

Pe 14 și 15 mai oglinda socială a relațiilor de familie, va fi reflectată în spectacolul „Treapta a Noua”, un spectacol de Emil Gaju, dedicat Zilei Internaționale a Familiei.

Treapta a noua – o piesă despre asumarea responsabilității. Plină de umor de bună calitate, glume și înțepături, maschează foarte bine dramă care se ascunde în spatele cuvintelor. Este încercarea disperată a unei mame care cu ajutorul celei mai bune prietene încearcă să își recâștige fiica de 16 ani pe care a părăsit-o în urmă cu șase ani. Piesa reușește să fie originală în tratarea problemelor complexe pe care le implică alcoolismul la femei neîncercând să fie pilduitoare și să dea soluții în 10 pași.

„Jack și vrejul de fasole” – 22 mai

Copiii sunt așteptați pe 22 mai să descopere povestea „Jack și vrejul de fasole” în regia Margaretei Nazarchevici.

„Iluzii” – 28 mai

Iar, finalul de lună aduce în scenă un plus de „Iluzii” în data de 28 mai. O comedie amară, o poveste ironică despre viață, povestită de patru actori. Aflăm istoria de dragoste și moarte a două cupluri, care se confruntă cu niște iluzii, în care ne regăsim refugiul și noi. Povestea lor e de fapt povestea noastră. Artificiile teatrale fac loc sincerității și adevărului scenic. Suntem în căutarea unui răspuns la întrebările: Ce ne marchează viața? Ce e dragostea? De ce vine moartea?…

„Martiri” – 29, 30 mai

Veți vedea o luptă acerbă dintre fanatismul religios și cel științific pe 29 și 30 mai în spectacolul „Martiri” în regia Luminiței Țâcu.

#TAM are grijă de inima ta!

Link direct către bilete online.