Momente grele pentru Cristina Cioran. Vedeta a născut înainte de termen o fetiţă, iar asta din cauza problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat  în timpul sarcinii, scrie okmagazine.ro

Marcată de acest eveniment, Cristina a transmis un mesaj de pe patul de spital. Prezentatoarea i-a îndemnat pe cei care îi urmăresc postările să se roage pentru ea, dar şi pentru fetiţa născută la şapte luni. „Sunt puternică, şi fetiţa mea este puternică. A venit mai devreme. Rugaţi-vă pentru mine şi pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran aseară.

Astăzi, prezentatoarea a venit cu un nou mesaj: „Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebeluşa este bine, respiră singurică, abia aştept să o văd. Nu mă aşteptam la tot ce mi se întâmplă! E adevărat că ultimul an din viaţa mea e la fel de neaşteptat. Mulţumesc pentru susţinere”, a povestit proaspăta mămică pe o reţea de socializare.

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, a născut prematur duminică seară, 18 iulie. Fetița vedetei a venit pe lume cu două luni mai devreme, Cristina fiind însărcinată în 29 de săptămâni.

Distribuie articolul: