Cleopatra Stratan a primit o provocare inedită din partea băieților de la „7 klase”!  Fără a sta mult pe gânduri, tânăra interpretă a acceptat aventura, oferind mai multe detalii pe pagina ei de Instagram. 

S-a întâmplat în ajunul zilei de naștere a talentatei interprete care, într-un live pe contul său de Instagram, a anunțat public că își ia zborul.

„Doamnelor și domnilor începe sezonul challenge-urilor! Trupa mea preferată „7 klase”, din Republica Moldova, mă provoacă să plec de undeva. Am avion, urc în el peste câteva zile și voi zbura fericită de la vârsta de 16 la cea de 17 ani, a anunțat Cleopatra.

Seria provocărilor pe rețelele sociale, între acești artiști, are lor în contextul lansărilor recente: clipul „Plec din Chișinău” al trupei 7 Klase, creat împreună cu HaHaHa Production și  clipul „Angela”, lansat de Cleopatra Stratan la Cat Music Romania.

„Ne place viața de artist, facem muzică urbană și Angela este talismanul nostru”, au scris, au filmat și au cântat băieții de la 7 Klase, lăsând loc și pentru câteva puncte, curioase, de suspensie, semn că va urma ceva.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: