Cleopatra Stratan și Cristian Porcari au debutat cu piesa „Închide ușa”, o melodie ce promite să devină un hit. Această compoziție de dragoste transmite emoții profunde și trăiri prin fiecare vers interpretat.

 

„Închide ușa” este una dintre cele mai frumoase și powerful piese pe care le am și mi-a plăcut din prima. A fost compusă într-o tabără de muzică de la Borșa, organizată de Silviu Păduraru și Andrei Șovan, iar când am auzit melodia, mi-am dorit să fac parte din proiect. Mă bucur enorm de această colaborare cu Cristian, care este extrem de talentat și sper ca piesa asta să ajungă la cât mai multe inimi! Videoclipul filmat de Silviu Mîndroc ecranizează perfect tensiunea din piesă și echilibrează prin imagine stările pe care le avem fiecare dintre noi”, a declarat Cleopatra Stratan.

„Piesa a luat naștere la sfârșitul anului trecut, când împreună cu mai mulți songwriteri și producători am participat la un music camp la Borșa. Am compus piesa împreună cu alți artiști talentați, în cadrul unei sesiuni de writing din acea tabără. Tot acolo am cunoscut-o pe Cleopatra și colaborarea a venit cumva în mod natural, amândoi fiind din Republica Moldova și având vârste apropiate, lucru care ne-a făcut să rezonăm mult mai bine.

După ce piesa a prins contur într-o variantă demo, împreună cu ceilalți compozitori am simțit că s-ar potrivi cel mai bine într-o versiune finală vocea Cleopatrei. Vă invităm să vă lăsați inspirați și emoționați de acest nou single”, a adăugat Cristian Porcari.

Piesa „Închide ușa” are muzica și versurile semnate de Cristian Porcari alături de Maria Andras și Anessa.

 

Distribuie articolul: