Cleopatra Stratan a împlinit recent 18 ani, fiind cerută în căsătorie de iubitul ei chiar în aceeași zi. Iubită pentru muzica sa de vârstnici, dar și de generația tânără, deopotrivă, Cleopatra are acum o cariera la care unele artiste pot doar visa. Cu toate acestea, interpreta a lipsit din lumina reflectoarelor timp de 12 ani, iar acum a vorbit despre acea perioadă, într-un interviu acordat pentru redactia.ro.

Ce a făcut timp de 12 ani cât nu a cântat

„M-am retras pentru că a început școala, fapt ce a ocupat un loc mai important înaintea carierei. Timp de 12 ani, până să mă relansez, cea mai mare parte a timpului mi-am dedicat-o învățatului, mi-am descoperit alte pasiuni cum ar fi actoria, make-up-ul, versurile, pianul și multe altele pe parcurs”, povestește artista.

Relația cu Edward și cererea în căsătorie

„Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim”, a declarat Cleopatra.

Nunta și zvonurile despre sarcină

„Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat, iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez. Nu avem planuri concrete de nuntă, încă nu am stabilit detalii legate de căsătorie și nici nu ne grăbim”, a mai spus Cleo pentru redactia.ro.