Elie Saab este, mai întâi decât numele pe care îl poartă un brand vestimentar - numele unui designer de origine libaneză, specializat în creația și prezentările de modă haute-couture. „Geniul precoce” al modei libaneze, așa cum mai este numit, creează avanpremiere fashion în fiecare sezon. Nu doar că pregătește celebritățile pentru covoarele roșii. Mai este și un om de o spiritualitate profundă, care lasă în urma sa și o colecție de citate despre modă, credință, dragoste și pace. Mai jos, vei descoperi câteva dintre expresiile memorabile ale designerului libanez.

Personalitatea mea se aseamănă cu desenele mele, într-o mare masură. Sunt în sincronizare cu mine și sunt transparent la fel ca desenele mele.

„Dacă nu aș fi fost o persoană hotărâtă, nu aș fi reușit în viață.”

„În istoria evreilor, nu există coincidențe.”

„Opusul dragostei nu este ura, ci indiferența. Opusul artei nu este urâțenia, ci indiferența. Opusul credinței nu este erezia, ci indiferența. Și opusul vieții nu este moartea, ci indiferența.”

„Nu mi-am pierdut credința în Dumnezeu. Am avut momente de furie și de protest. Dar uneori am fost mai aproape de el.”

„Prietenia ne marchează mai profund decât dragostea. Există riscul ca dragostea să degenereze în depresie, dar prietenia nu poate degenera. Ea înseamnă doar împărtășire.”

„Indiferența, pentru mine, este un simbol al răului.”

„În cele din urmă, singura putere spre care omul trebuie să aspire este cea pe care o exercită asupra lui însuși.”

Foto: arabianbusiness.com

Distribuie articolul: