Visul tău mare este să călătorești mai mult? Recent a fost lansat un show inedit care te ajută să descoperi lucruri noi despre țările pe care încă nu ai reușit să le vizitezi, iar cei care adăuga sare și piper ficărui episod sunt Ion Orlov și Adriana Bîtcă.

CheckIn SHOW este un proiect lansat de curând, care are menirea să-ți arate într-o manieră inedită toate laturile văzute și nevăzute ale destinațiilor turistice pe care ai în plan să le vizitezi, iar dacă nu, cu siguranță vor ajunge în lista ta.

Este primul show de călătorii de la noi, iar primele episoade ne arată că vom putea urmări nu doar momentele interesante, ci și amuzante, iar protagoniștii Ion Orlov ș Adriana Bîtcă se vor asigura că nu le scapă nimic. Mai ales că între ei s-a stabilit o concurență aprigă. Într-un episod, Adriana vizitează orașul georgian Tbilisi, iar Ion nu s-a putut abține și a luat-o peste picior. Vom vedea care va fi reacția Adrianei când Ion va povesti despre Malaga, Spania.

Cine o face mai bine? Vezi începând cu episodul de mai jos care îți spune: „De când Georgia și-a schimbat numele de țară? De ce în centrul Istoric al Tbilisi pute a ouă clocite? Cine e DEDA și de ce e o femeie? Cum să faci un italian să te ia la dans și cât îs de ȘERBINȚ bărbații georgieni… cum arată snikersul în Tbilisi și dacă e chip să nu te îmbeți întâmplător plimbându-te pe străzi? Adriana Bîtcă știe toate răspunsurile și îți face traseul prin Tbilisi!”

Sursa: Facebook.com

Vezi și: „După Cortină” cu actrița Adriana Bîtcă, despre plecare din Moldova și despărțirea de prietenul și colegul Emilian Crețu: „Dureros și pentru el și pentru mine”