SUA și-au ales președintele, iar câștigător oficial al cursei a fost desemnat miliardarul Donald Trump. Cine este soția noului președinte și, de azi, Prima Doamnă de la Casa Albă, aflați mai jos.

cats

Succesoarea oficială a lui Michelle Obama, în poziția de Prima Doamnă a SUA, a devenit Melania Trump. Căsătorită cu Donald deja de aproape 12 ani, Melania are 46 de ani și este mai tânără decât soțul său cu aproape un sfert de secol (24 de ani).

Soția noului președinte american a venit pe lume în Slovenia, începându-și cariera de model la vârsta de doar 16 ani. Cariera în modeling a adus-o în SUA, ajungând să-și cunoască viitorul soț în timpul Săptămânii de Modă de la New York, în timp ce Donald participa la eveniment cu o altă parteneră.

 

Designer și arhitect de meserie, Melania Trump și-a confirmat relația cu Donald abia după logodna din 2004. Nunta a avut loc în iarna anului 2005, la Palm Beach, Florida, fiind celebrată cu o recepție de milioane, la care au participat numeroase celebrități din politică, showbiz și lumea modei. La nuntă a fost prezent și cuplul Clinton.

Melania a purtat, în ziua nunții, o rochie în valoare de 200 000 de dolari americani, semnată de designerul John Galliano, din cadrul atelierului Christian Dior.

PALM BEACH, FL:  Melania Trump in her wedding dress after marrying Donald Trump Sr. at The Mar-a-Lago Club in January 22, 2005 in Palm Beach, Florida. (Photo by Maring Photography/Getty Images/Contour by Getty Images)

Soții au devenit părinții unui băiat pe nume Barron William la un an după nuntă. Acesta a devenit al cincilea copil al lui Donald și primul pentru Melania.

donald-trump-r-1024

Soția lui Donald Trump s-a remarcat și prin activitățile sale caritabile în cadrul fundației San Cancer Research. În prezent, este membră activă a Ligii de Atletism a Poliției, iar acum 11 ani, Crucea Roșie Americană i-a oferit titlul de Ambasadoare a Bunăvoinței. Melania s-a implicat frecvent și în campaniile sociale de prevenire a abuzurilor împotriva copiilor.

Acum, deține și un business legat de producerea și comercializarea de bijuterii și ceasuri.

landscape-1451924379-hbz-melania-trump-00-index

Donald Trump (70 de ani) a fost căsătorit, în trecut, cu actrița Marla Maples și cu modelul Ivana Trump și mai are alți 4 copii: Ivanka Trump (antreprenoare, 35 de ani), Tiffany Trump (model, 23 de ani), Eric Trump (vicepreşedinte Executiv la Trump Organization, 32 de ani) și Donald Trump Jr. (om de afaceri, 38 de ani).

b2d315b6a264aeebdaf9283704aa6c73

Foto: Instagram, Hollywood Reporter,Los Angeles TimesPeople, Maring Photography/Getty Images/Contour by Getty Images, BuzztacheHarper’s Bazaar