A devenit instantaneu vedetă. Femeia care a pătruns în costum de baie minuscul pe terenul de fotbal în timpul meciului finalei Ligii Campionilor a devenit și mai populară. Aceasta avea înainte de meci câteva zeci de mii de urmăritori pe Instagram ca să ajungă la peste 2 milioane de fani, în numai două zile. Contul fetei a fost ulterior blocat de rețeaua socială. Femeia avea inscripționat pe costum un site cu mesaje și conținut pentru adulți.

Incidentul a făcut deliciul fanilor prezenţi în tribune, pentru că telespectatorii nu au putut vedea decât fugar sau unii chiar deloc ceea ce se petrecea pe teren, datorită regulilor FIFA şi UEFA, care interzic focalizarea camerelor spre astfel de situaţii. Pe teren a reuşit să pătrundă o fată blondă, îmbrăcată în negru, care a lăsat bluza în careul lui Alisson, suvenir pentru portarul lui Liverpool şi a apucat să alerge câteva secunde într-un costum de baie întreg, pe care scria pe negru cu fond alb Vitality Uncensored, o reclamă la un site pentru adulţi.

 

Fata care a intrat pe teren în timpul finalei Champions League se numeşte Kinsey Wolanski şi este prietena americanului de origine rusă Vitali Zdorovevski, care a creat acest canal pe Youtube. De altfel acesta a şi scris imediat pe contul său câteva cuvinte de apreciere pentru reuşita partenerei sale. El însuşi a făcut ceva similar în 2014, intrând pe teren în timpul finalei CM din Brazilia, Germania – Argentina şi încercând să îl sărute pe jucătorul nemţilor, Benedikt Howedes. Se pare că isprava iubitei sale l-a determinat brusc pe Vitali să o ceară de nevastă!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A female pitch invader in the champions league final 😂👀 🎥 @futbol

O postare distribuită de Football • Soccer • Futbol (@kicked) pe

Acest gest i-a dus fetei un boom de popularitate. Ea l-a făcut popular nu doar pe bloggerul VitalyzdTv. Înainte de a ieși  pe teren, ea avea 316 mii de abonați. Acum are peste 2 milioane, iar această cifră continuă să crească! Se pare că același Vitaly a recurs la acest act în 2014, când a alergat pe teren la Cupa Mondială din Brazilia și a primit, de asemenea, faima mondială și un număr mare de noi abonați după incident.