Harry și Meghan au fost nevoiți să înmâneze cheile fostei sale reședințe britanice, rudelor regale care au rămas în Marea Britanie. Acesta ar putea fi punctul care demonstrează că Harry și Meghan și-au luat rămas bun definitiv de la Marea Britanie.  

Se pare că Ducii de Sussex și-au luat rămas bun de la Marea Britanie. Acest lucru este demonstrat de faptul că au predat, recent, cheile reședinței lor britanice, Frogmore House, verișoarei lui Harry, prințesa Eugenie și soțului ei Jack Brooksbank. Toate bunurile valoroase ale familiei Sussex au fost deja scoase din reședință și a fost eliberată pentru noii locuitori.

Eugenie, în vârstă de 30 de ani, și soțul ei s-au mutat în conacul renovat din Windsor, cu două săptămâni în urmă. O sursă din The Sun a raportat că toate obiectele de valoare și mobilierul lui Harry și Megan au fost deja transportate în California, în noua casă a cuplului.

Este interesant faptul că acest lucru a fost făcut în secret. „Mașinile au sosit noaptea târziu. Șoferii și hamalii nu au vrut cu siguranță să fie văzuți. Eliberarea reședinței și predarea cheilor este un semn concret că Harry și Megan nu intenționează să se întoarcă”, a spus un insider anonim.

Potrivit sursei, Frogmore House este un loc ideal pentru o familie cu copil, este complet echipată pentru nevoile tinerilor părinți, iar Jack și Eugenie vor deveni părinți la începutul anului 2021. Reședința este, de asemenea, situată aproape de castelul Windsor, reședința reginei și a prințului Filip. „Jack și Eugenie sunt încântați de casă!”, menționează insiderul.

Mulți credeau că Frogmore House va rămâne sediul britanic al Ducilor de Sussex, dar acum ducele și ducesa vor trebui să rămână în altă parte dacă vizitează Marea Britanie.

Sursă: marieclaire.ru