De câteva luni încoace, Oana Zăvoranu postează mesaje atât scrise cât și video, în care le critică rău pe influencerele de peste Prut, în mare parte pentru că fac publicitate. Printre acestea se numără moldoveanca Christina Ich, Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Anda Adam și Oana Roman. Tot ele sunt cele care s-au adresat în instanță pentru a-i interzice vedetei controversate să mai folosească public numele lor.

Până acum, doar cererea Christinei Ich a fost aprobată, asta deși celelalte influencere au invocat aceleași motive. Astfel, Judecătoria Sectorului 1 din București a admis cererea Cristinei, ceea ce presupune că Oana Zăvoranu nu mai are voie să îi menționeze numele în perioada următoare. „Procesul încă nu a început, acelea au fost niște cereri. Unele au fost respinse, a mea a fost acceptată. Persoana care a postat timp de trei luni mesaje de denigrare, defăimare, incitare la ură, nu va mai avea voie să posteze o anumită perioadă de timp. Ceea ce se întâmplă… incitarea la ură, nu e normală. Eu accept critici constructive, poți să îmi spui că sunt penibilă, dar deja se exagerează mult. Devine deranjant când ura devine agresivă. Nu toată lumea poate să te placă, este imposibil. Asta nu e ok, e bullying. Cine nu te place, să nu te urmărească. Cine te place, să se uite”, a spus Christina Ich pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

Oana însă nu se dă bătută și intenționează să facă apel. Același drept de apel îl au și influencerele a căror cereri au fost respinse.

Oare cu ce se va termina „războiul”?