Pe alocuri pustiu, prin zonele de agrement însă este aglomerat. Chișinăul de seară rămâne un oraș frumos cu umeri albi de piatră, scăldat în verdele copacilor și luminile calde împrăștiate de felinare. Fotografa Cristina Tocan a captat imagini care ne dezvăluie povestea capitalei și a locuitorilor săi, pe timp de pandemie.

Pe 17 iulie, s-au împlinit 584 de ani de la prima atestare documentară a orașului Chișinău. Cu siguranță de atunci a curs multă apă și au fost clădite multe pietre.

Este sau nu afectată viața de noapte a capitalei pe timp de pandemie?

Îndată ce se lasă seara, pe ulicioarele capitalei, pe unde și pe unde, mai circulă câte un automobil sau o ambulanță grăbită , iar prin curțile blocurilor, prin parcuri și în preajma havuzurilor se strâng grupuri de oameni pentru a schimba o vorbă și a petrece serile în aer liber. Pare că pandemia nu a influențat aproape deloc dorința locuitorilor de a se relaxa în compania prietenilor și a rudelor. Dacă privim înapoi, spre verile din anii precedenți, neumbriți de o stare de urgență, atunci observăm că nu e mare diferență între atunci și prezent.

Vă invităm să descoperiți cum arată Chișinăul într-o seară de vară pe timp de pandemie.

Foto credit: Cristina Tocan

Vezi și: Molovata Nouă, așezare pitorească cu potențial turistic imens. Casele țărănești, salvate din ruine în cadrul unui proiect frumos

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: