Chiril Lucinschi a oferit recent un interviu jurnalistei Rodica Ciorănică. Acesta a vorbit și despre relația cu prezentatoarea de la TV8, Natalia Morari. Un detaliu surprinzător pe care Lucinschi l-a povestit a fost că a avut loc și o cerere în căsătorie. Totuși, de ce nu au ajuns la altar? Ei bine, atât jurnalista cât și fostul deputat preferă să țină aceste detalii doar pentru ei. 

„Nu vreau să bârfesc despre ceea ce face parte din viața privată. Un lucru vreau să spun: și noi ca și alți oameni am încercat să investim într-o viață comună, dar nu ne-a reușit. În continuare o admir, o respect. Da, am avut relații, din partea mea bazate pe un sentiment profund de dragoste. Într-adevăr Natalia este o persoană foarte deosebită. La moment nu comunicăm, asta este decizia ei, eu o respect. Eu tare vreau ca ea să fie fericită. Îi doresc să reușească tot ce și-a planificat. Să știe că din partea mea o să aibă ajutor dacă va avea nevoie. Fără jenă spun acest lucru”, a dezvăluit Lucinschi.

Întrebat de Rodica Ciorănică dacă a cerut-o în căsătorie pe Natalia, Chiril Lucinschi a răspuns scurt: „DA”, dar nu au urmat alte detalii.

Urmărește interviul realizat de Rodica Ciorănică: 

Sursa: „13 cu Rodica Ciorănică”.